Free shipping from: NL €75 / EUR €150 / World €250

Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Frank en ik vind het leuk om te ondernemen! En mijn naam is Chelsea en ik vind het leuk om iets met mijn creativiteit te doen. Door samen onze krachten te bundelen zijn wij eind 2016 begonnen met het oprichten van Join Us. We wilden iets doen waar wij volledig onze ideeën in uit konden werken en waar wij uiteindelijk iets mee kunnen betekenen voor anderen. Join Us is daarom niet zomaar een merk, nee het is meer dan dat. Join Us staat voor gelijkheid. Wij vinden namelijk dat iedereen gelijk is en ook zo behandeld moet worden. Vandaar onze slogan “Be yourself, accept others”. Door samen te werken en gebruik te maken van het geen waar de ander goed in is kun je namelijk iets bereiken. Dat is dan ook precies wat wij zijn gaan doen.

“Be yourself, accept others”

Wat willen wij?

Wij willen iedereen een stem geven. Iedereen motiveren om zichzelf te zijn en zijn eigen ding te doen. Waarom zou je iets doen, iets dragen, of iets zeggen als je zelf eigenlijk iets heel anders wil? Waarschijnlijk omdat je dan net iets minder opvalt of omdat mensen dan niet zo raar op je reageren? Nou dat is niet meer nodig want wat jij doet, draagt of zegt maakt je juist uniek! Wil jij verfvlekken op je shirt? Dan doe je dat toch! Wil jij gaten in je shirt? Doe het gewoon. Doe altijd wat je wil en waar je zin in hebt. Accepteer ook als anderen dat doen en motiveer elkaar om jezelf te zijn!
Kijk bijvoorbeeld eens goed naar het verschil tussen deze twee tekens! Eigenlijk verschilt het maar een streepje van elkaar toch? Maar toch betekent het iets heel anders! Dat ene streepje verschil, dat kan jij ook zijn! Jij alleen kan een enorm verschil maken. Wees vrij en maak dat verschil! Zorg er voor dat je jouw leven leeft hoe jij dat wil!