Free shipping from: NL €75 / EUR €150 / World €250

FAQ

Vooraad

In principe hebben wij van al onze kleding voldoende voorraad. Mocht het zo zijn dat jouw maat niet op voorraad is of dat er andere problemen met de voorraad zijn, dan kun je altijd even mailen, Whatsappen of een bericht achterlaten op Facebook of Instagram. Een van onze medewerkers zal je dan zo snel mogelijk verder helpen.

Levering

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Wij doen onze uiterste best om de bestellingen binnen 2-3 werkdagen af te leveren. Leveringen buiten Nederland duren gemiddeld tussen de 4-15 werkdagen.

Garantie

Uiteraard heb je bij Join Us gewoon garantie op je kleding. Is er iets met de kleding aan de hand neem dan altijd eerst contact met ons op. Stuur een bericht met uitleg en foto's van het probleem. Samen zullen we dan zoeken naar de beste oplossing voor beide partijen.

Het is belangrijk dat kleding volgens de wasvoorschriften wordt gewassen. Was de kleding altijd binnenstebuiten om de opdruk te beschermen. Op normale slijtage van kleding verlenen wij geen garantie.

Terug sturen

We proberen zo veel mogelijk aan het milieu te denken. Wij vragen je daarom niet zo maar je product terug te sturen. Neem contact met ons op. Samen kijken we dan of het echt nodig is om het product retour te sturen.